STVV nodigt inwoners en medewerkers van Triamant uit voor openingsmatch

Het personeel en de inwoners van zorgcomplex Triamant maken momenteel onzekere tijden door. Om hen een hart onder de riem te steken nodigt STVV hen uit om de openingsmatch tegen Standard bij te wonen. Op deze manier kan iedereen de gedachten even verzetten op Stayen.

Het Triamant-verhaal beroert heel wat families in Haspengouw. “STVV is een volksclub. En in Haspengouw zorgen we voor elkaar. Het is dan ook vanzelfsprekend dat wij er zijn voor onze supporters, zowel in goede als in slechte tijden”, legt Bert Stas (brand manager STVV) uit. “Daarom nodigen we de inwoners en medewerkers van zorgcomplex Triamant uit om de openingswedstrijd van het nieuwe seizoen gratis bij te wonen. Zo kunnen zij even ontspannen en de zinnen verzetten in deze bewogen periode.”

Terug naar de beginjaren

De uitnodiging is een teken van solidariteit. Maar de aanwezigheid van deze supporters op leeftijd kadert ook in het 100-jarig bestaan van STVV: “In het seizoen waarin we onze 100ste verjaardag vieren bouwen we stap voor stap op naar februari 2024, wanneer we officieel een eeuw bestaan. In deze opbouw wijden we regelmatig een wedstrijd aan een specifieke tijdsperiode in onze rijke geschiedenis. Aangezien Standard de openingswedstrijd is, blikken we naar aanleiding daarvan ook terug op de eerste decennia van STVV. Een periode die sommige inwoners van Triamant nog persoonlijk meegemaakt hebben.”

Welkome afleiding

Bij Triamant wordt de uitnodiging alvast goed onthaald. “We zijn STVV dankbaar voor dit initiatief. Onze inwoners zijn enthousiast. Het biedt een welkome afleiding tijdens deze moeilijke weken”, besluit de coördinator van Zorgbedrijf Sint-Truiden.

Foto STVV

Veerle R

Ik woon in Sint-Truiden

Learn More →