Steffen Heusdens organiseert intieme Latin Night op de Groenmarkt in Sint-Truiden

Na het overweldigende succes van de Dragshow XXL op de Groenmarkt in Sint-Truiden, kondigt Steffen Heusdens, eigenaar van Maison S, met veel enthousiasme een nieuwe sprankelende avond aan. Op 15 augustus van 18.00 uur tot 23.00 uur zal de Groenmarkt opnieuw het toneel zijn van een uniek en bruisend evenement: de Latin Night.

De Latin Night belooft een onvergetelijke avond vol sfeer, dans en muziek te worden. Headliner is Bella Perez, bekend van haar aanstekelijke hits en energieke optredens, die de Groenmarkt vol Latin vuur zal stoppen met haar Fiësta Perez tour. Bella Perez staat garant voor een feestelijke en dynamische show die niemand onberoerd laat. Haar aanstekelijke latino-sound zal de Groenmarkt laten bruisen en zorgen voor een ongeëvenaarde sfeer.

Lokale en unieke guest

Naast Bella Perez zullen dragqueen singer Sally Monella, bekend Belgium’s Got Talent en lokaal talent Phil Kevin het publiek trakteren op een reeks hits die iedereen kan meezingen.

“We zijn ontzettend blij met het succes van de Dragshow XXL en willen dit momentum voortzetten met de Latin Night”, zegt Steffen Heusdens, eigenaar van Maison S. “Het wordt een avond vol passie, ritme en energie, waar mensen kunnen dansen, zingen en genieten van geweldige optredens.” ” We nodigen iedereen uit om deel te nemen aan deze onvergetelijke avond vol verrassingen en entertainment.”

De Latin Night vindt plaats op 15 augustus, een dag na de succesvolle Dragshow XXL, waar Steffen Heusdens de Groenmarkt van Sint-Truiden omtoverde tot een levendige evenementen arena. Het podium en de tribune blijven nog een avond staan speciaal voor de Latin Night. Heusdens wil zorgen voor een intiem concert van maximum 1000 mensen waar iedereen zich VIP voelt. Zo krijgt iedereen bediening aan tafel

Met dit opmerkelijke tweedaagse evenement laat Steffen Heusdens zien dat hij de stad Sint-Truiden wil laten bruisen met diversiteit en cultuur.

Mis deze spectaculaire avond niet en noteer 15 augustus van 18.00 uur tot 23.00 uur in uw agenda. Tickets kosten 35 euro en kunnen geboekt worden via www.maisons2021.be.

Nog tickets voor Drag Show te krijgen: Wil je de Dragshow XXL de avond ervoor niet missen? Dan kan je nog steeds boeken voor de dragshow. Deze kost 55 euro en zal doorgaan op 14 augustus vanaf 18 u.

Veerle R

Ik woon in Sint-Truiden

Learn More →