Stand van zaken onderzoek naar slagen en bedreigingen aan minderjarige in Sint-Truiden

Eind februari van dit jaar werd een minderjarige jongen uit Sint-Truiden beledigd, bedreigd en geslagen. Naar aanleiding van die feiten werd er in maart klacht neergelegd bij politie door de familie van het slachtoffer. Parket Limburg is hierop een opsporingsonderzoek gestart.

In de afgelopen maanden konden de verdachten van de feiten worden geïdentificeerd, het betreft vier minderjarige jongeren. Zij werden inmiddels verhoord. Aangezien er filmpjes van de feiten werden gemaakt, werden ook enkele gsm-toestellen in beslag genomen en geanalyseerd.

Het onderzoek wordt momenteel verdergezet door politiezone Sint-Truiden/Gingelom/Nieuwerkerken.

Parket Limburg

Veerle R

Ik woon in Sint-Truiden

Learn More →