STVV opent jubileumseizoen tegen KVV Zepperen-Brustem 

Terwijl het seizoen ‘22-’23 op z’n laatste benen loopt, bereidt STVV zich al volop voor op het volgende voetbaljaar. Achter de schermen wordt volop werk gemaakt van transfers, en ook het oefenprogramma van de Kanaries krijgt steeds meer vorm. Zo speelt geel-blauw haar eerste oefenmatch op zondag 17 juni: STVV gaat die dag op bezoek bij de buren van Zepperen-Brustem.   

Op 12 juni wacht kersvers coach Thorsten Fink de spelersgroep op voor de start van de voorbereiding. De eerste krachtmeting van het seizoen volgt amper 5 dagen later: op zaterdag 17 juni oefent STVV om 17u voor het eerst tegen KVV Zepperen-Brustem.

Het belooft een interessante ontmoeting te worden. Niet alleen omdat de supporters die dag kunnen kennismaken met enkele nieuwe Kanaries. Maar ook omdat er heel wat raakvlakken zijn tussen beide clubs: STVV-icoon Peter Delorge speelde in zijn jonge jaren bij het toenmalige Zepperen, omgekeerd heeft Zepperen-Brustem met Dylan Vanwelkenhuysen, Yoni Buyens en Giel Deferm enkele ex-Kanaries in de rangen. Bovendien verdedigden ook heel wat andere spelers de geel-blauwe kleuren in hun jeugdjaren. 

Tickets voor deze wedstrijd zijn verkrijgbaar via verschillende kanalen: 

  • Via het online ticketingplatform van STVV: https://stvv.roboticket.com  
  • In de STVV-Fanshop  
  • In Café De 3 Gezusters (Brustem) of Café ’t Elfde Gebod (Zepperen) 
  • Via het mailadres events@zepperenbrustem.be 
  • Of op de dag van de wedstrijd zelf, aan de loketten in het stadion van Zepperen 

Wie er niet live kan bijzijn, kan na afloop een samenvatting en het resultaat terugvinden op de officiële STVV-kanalen. 

Foto @STVV

Veerle R

Ik woon in Sint-Truiden

Learn More →