Nieuwe stadswebsite online

Sommigen onder jullie hebben het misschien al gemerkt, om 14u vandaag ging de vernieuwde stadswebsite Sint-Truiden.be online. Een frisse website waar je makkelijk en vlot je weg op vindt.

Een handig menu en een doeltreffende zoekmodule helpen je in je zoektocht naar informatie, zowel via je computer als via je smartphone.

“Er waait een frisse wind in onze stad. Met een sterke dienstverlening, een degelijk communicatiebeleid en een onderbouwde beleidsvisie willen we de burger, de bezoeker en de ondernemer optimaal ondersteunen.
Vandaag uit zich dat in de lancering van onze nieuwe website en zal je ook vaststellen dat onze huisstijl is opgefrist. Straks valt ook het vernieuwde stadsmagazine in de bus waarbij de focus ligt op een mix van visuele, verhalende en informatieve teksten. Hiermee willen we ook de jongere generatie in onze stad aanspreken. Het grotere lettertype bevordert dan weer de leesbaarheid.
Team Communicatie blijft inzetten om op al haar kanalen elke burger steeds correct te informeren”, vertelt burgemeester Ingrid Kempeneers. 

Veerle R

Ik woon in Sint-Truiden

Learn More →