Freddy Davis komt tevoorschijn met een Top Clip: ‘De Laatste Dans’

Een paar weken geleden pakte Freddy Davis uit met een nieuwe single ‘De laatste dans’, een Vlaamse versie van een oude hit uit 1962 (Save the last dance) toen gebracht door The Drifters en in 1977 door The Cats. De single wordt zeer goed onthaald op de radiostations en prijkt inmiddels al in de hitlijsten. Vorige week werd de videoclip gefilmd en wat voor één, alles werd uit de kast gehaald om er een topproductie van te maken. Als locatie werd er gekozen voor ‘Hottentot’, een eeuwenoud monument in Bonheiden, Ilse Adams zorgde voor de regie, als figuratie werd er beroep gedaan op 10 professionele danskoppels van dansschool De Smet – Camby uit Herent, de opnames werden gedaan door LDG producties uit Herenthout. Deze videoclip bevat dus alle ingrediënten op een hit clip te worden.

Hier een link naar de videoclip: Freddy Davis – De Laatste Dans

Veerle R

Ik woon in Sint-Truiden

Learn More →