Na groot succes tweede dragshow in Sint-Truiden.’Groter met nog meer glitter en show.’

Na het succes van de eerste show zal Truiens horeca-ondernemer Steffen Heusdens een tweede dragshow organiseren op 14 augustus. De eigenaar van Maison S belooft een grote show met nog meer glitter, plezier en liefde.

Na het grote succes van de dragshow in de Minderbroederskerk van 17 mei organiseert horeca-ondernemer Steffen Heusdens met zijn zaak Maison S opnieuw een show in de zomer. De show zal doorgaan op 14 august in samenwerking met het showgezelschap Haus of Grace dat ook op de eerste show voor glitter en glamour zorgde.

 Overspoeld door positiviteit

Bij de eerste show kreeg Heusdens enorm veel negatieve reacties over zich heen omdat hij last minute de show liet doorgaan in de Truiense Minderbroederskerk. Extreemrechtse organisaties voerden zelfs online campagne om zijn zaken Maison S en Bertha te schaden met valse google reviews. Deze negativiteit hield Heusdens niet tegen. De show ging door en werd enorm positief onthaald.

“Het was nooit mijn bedoeling om mensen te kwetsen. Ik zocht een alternatieve locatie voor mijn evenement zodat de queens en de gasten in alle comfort van het evenement konden genieten. Ik vond niet meteen een locatie die groot genoeg was tot iemand me wees op de Minderbroederskerk.” Steffen Heusdens

Lees verder onder de foto.

Copyright foto’s: MaisonS/ BelgiumMedia

Heusdens was niet de eerste die een evenement liet doorgaan op de locatie. De hoeveelheid negativiteit had hij dus zeker niet verwacht. Maar de eigenaar van Maison S voelt zich gesterkt door alle steun die hij tijdens en na het evenement heeft ontvangen.

“Ik had wel reacties verwacht maar de negativiteit die ik, mijn team en de queens hebben ervaren was buiten alle proportie. Maar de overvloedige positiviteit en liefde die we tijdens en na het evenement ontvingen was geweldig en een enorme steun. Ik ben dan ook zeer dankbaar voor het harde werk van team Maison S en de steun die van over heel Sint-Truiden en Vlaanderen naar ons kwam.” Steffen Heusdens

14 augustus nieuwe show

Op 14 augustus organiseert Heusdens met Maison S een nieuwe dragshow. Hij pakt de show nog grootser aan met een groter podium, meer queens en foodtrucks. Hij hoopt iedereen de kans te geven om de show te ervaren.

“Bij de vorige show kregen we tot de dag van de show zelf nog vragen of er nog plaats was. Er is duidelijk veel interesse in Sint-Truiden en omstreken voor drag. Daarom wil ik dit keer het evenement nog groter maken zodat iedereen the art of drag kan ervaren.” Steffen Heusdens

Locatie

Heusdens zoekt momenteel nog naar een nieuwe locatie voor het evenement. Hij kreeg al de vraag van verschillende groepen die hun locatie aanboden.

“Ik kreeg al van verschillende mensen de vraag om de show op hun locatie te doen. Ze vinden het concept super. Maar de locatie moet groot genoeg zijn en bij de show passen. Ik heb al enkele locaties in gedachte. Maar ik verklap nog niks.” Steffen Heusdens

Copyright foto’s: MaisonS/ BelgiumMedia


Veerle R

Ik woon in Sint-Truiden

Learn More →