Mangelschots en Brepoels (even) terug trainer op Stayen (+video)

Deze week start de vrije verkoop van abonnementen bij STVV. Naar aanleiding daarvan halen twee monumenten uit de Truiense clubgeschiedenis hun coachjas van onder het stof: in een iconisch campagnefilmpje spreken Guy Mangelschots en Guido Brepoels hun oud-spelers én de supporters van STVV toe.

De abonnementenverkoop van STVV loopt voor op schema. De meeste abonnees blijven trouw aan geel-blauw, nieuwe supporters sluiten aan.

Sven Menten (ticketingmanager bij STVV) merkt de drukte in de Fanshop: “Het vooruitzicht om een seizoen lang de 100ste verjaardag van de club te vieren, zorgt voor enthousiasme bij onze supporters. De beleving die gepaard gaat met zo’n historisch seizoen wil niemand missen. En dat merken we in de abonnementenverkoop. De jongste dagen kondigden we bovendien enkele stevige inkomende transfers aan. We verwachten dus een nieuwe versnelling in de verkoop van seizoenskaarten.”

Lees verder onder het filmpje

Guy en Guido lanceren vrije verkoop

Deze week krijgt de abonnementenverkoop nog een extra duw in de rug, met de start van de vrije verkoop. Tot 11 juni bleven de zitjes van de abonnees van vorig jaar voorbehouden. Vanaf nu zijn deze ook beschikbaar voor het brede publiek.

STVV lanceert deze nieuwe fase met een iconisch filmpje, weet communicatiemedewerker Simon Hallet: “Twee van de meest legendarische trainers uit onze geschiedenis – Guy Mangelschots en Guido Brepoels – spelen de hoofdrol. In het filmpje lijkt alsof ze hun vroegere spelers toespreken. In de kleedkamers van toen, schijnbaar net voor de wedstrijd. Na verloop van tijd blijkt echter dat ze zich tegelijkertijd tot de achterban van STVV richten. Hun motivatiespeech is een oproep aan het STVV-legioen om massaal naar Stayen te komen volgend seizoen.”

Voluit voor 3800

Het filmpje ging vlak na de lancering viraal. Het mocht rekenen op heel wat bijval, met de nodige likes en shares tot gevolg: “We zijn Guy en Guido dankbaar dat ze ons op deze manier steunen. Net zoals onze oud-spelers Eddy Dierickx, Alain Peetermans, Nico Curto, Bram Vangeel, Giel Deferm en Marc Wagemakers trouwens. En uiteraard de aanwezige supporters, die namens de STVV[1]supportersclubs een gezicht gaven aan onze achterban. Dit zorgt voor een nieuwe versnelling in de abonnementencampagne, we gaan voluit voor de 3800 abonnees”, besluit brand manager Bert Stas ambitieus.

Foto @STVV

Veerle R

Ik woon in Sint-Truiden

Learn More →