Even een oproep aan de wielertoerist (terrorist in dit geval)

Even een oproep aan de wielertoerist (terrorist in dit geval) die het zo nodig achtte om vanmorgen (zondag) ( van zijn fiets af te stappen en zijn rood schoentje in mijn zijdeur te plaatsen terwijl mijn madam achter het stuur zat met 2 kindjes op de achterbank. En vlak nadien het nog in allerijl af te bollen ook nog omdat zijn soep wellicht klaar stond…🤷‍♂️

Moest het u ontgaan zijn, het voorval speelde zich af aan het rond punt in terbiest vlak nadat u zich vergiste in een ‘voorrang van rechts situatie’ op terbiest (monroe).

Dit voorval is gemeld bij de politie, maar gelieve me toch maar te contacteren om dit als volwassen mensen uit te praten en te regelen.

Ps; btw, “vrind”, ook nogmaals bedankt om de 5e verjaardag van mijn dochter te vergallen! “Dje zet nen held!” David Vanrykelen

Veerle R

Ik woon in Sint-Truiden

Learn More →