28-jarige Truienaar in de cel voor het bezit van een grote hoeveelheid verdovende middelen

Naar aanleiding van een melding inzake overlast in de Kazernestraat, arresteerde de lokale politie Sint-Truiden – Gingelom – Nieuwerkerken op vrijdag 29 september 2023 een man op verdenking van handel in verdovende middelen. 

Vrijdagavond 29 september 2023 kreeg de lokale politie melding van overlast in een appartementsgebouw aan de Kazernestraat in Sint-Truiden. Tijdens hun controle konden de interventiediensten bij een 28-jarige bewoner van het gebouw een grote hoeveelheid verdovende middelen aantreffen.  De man had meer dan 100 XTC pillen en grote hoeveelheden speed en GHB in zijn bezit. De verdovende middelen werden samen met het eveneens aangetroffen verpakkingsmateriaal en 2 gsm-toestellen in beslag genomen. De verdachte werd overgebracht naar het politiecommissariaat voor verhoor waarna hij op zondag werd voorgeleid bij de onderzoeksrechter wegens handel in verdovende middelen. Deze besloot om de man aan te houden en te laten overbrengen naar de gevangenis.

Het onderzoek wordt verdergezet.

Foto ter illustratie.

Veerle R

Ik woon in Sint-Truiden

Learn More →