Verschillende huiszoekingen en arrestaties in groot drugsonderzoek in Sint-Truiden

Op dinsdag 17 januari 2023 voerde de lokale politie Sint-Truiden – Gingelom – Nieuwerkerken verschillende huiszoekingen uit in het kader van een groot onderzoek naar handel in verdovende middelen in georganiseerd verband.

Tijdens een 10-tal huiszoekingen werden er op 3 locaties cannabisplantages aangetroffen met in het totaal meer dan 2000 planten. De civiele bescherming kwam ter plaatse voor de vernietiging van het materiaal en de planten.

Er werden 7 verdachten gearresteerd, waarvan 3 personen illegaal in ons land verbleven.

Twee mannen van 24 en 25 jaar werden aangehouden door de onderzoeksrechter.

Het onderzoek wordt verdergezet.

Foto opruiming wietplantage (17/01/2023)  Prins Albertlaan Sint-Truiden.

V.R.

Ik woon in Sint-Truiden

Learn More →