Cindy Monard is de nieuwe algemeen directeur van het Sint-Trudo Ziekenhuis in Sint-Truiden

Op 2 januari 2023 startte Cindy Monard als algemeen directeur van Sint-Trudo Ziekenhuis. Zij zal de komende vier maanden een overdrachtstraject volgen met huidig algemeen directeur Raf Lippens. Daarna zal Raf nog bepaalde projecten leiden tot einde 2023.

Cindy woont in Riemst met haar man en twee zonen. Zij heeft een master in klinische psychologie met specialisatie in cliëntgerichte psychotherapie en een tweede master in management en beleid van de gezondheidszorg.

Tijdens haar loopbaan van meer dan 20 jaar in de gezondheidszorg, heeft Cindy zich continu bijgeschoold rond zorgtopics. 

Sinds 2014 was Cindy algemeen directeur van het Medisch Centrum Sint-Jozef in Munsterbilzen. Daarvoor was ze 13 jaar actief in az Vesalius (Tongeren), waarvan de twee laatste jaren als lid van het directiecomité. Zij blijft ook actief als bestuurslid in AZ Herentals en AZ Klina en ze is auditor bij NIAZ/Qualicor.

Cindy heeft een warm hart voor patiënten en medewerkers. Zij kijkt er enorm naar uit om samen met het hele team werk te kunnen maken van warme en kwaliteitsvolle zorg.

Foto @Sint-Trudo Ziekenhuis.

Ik woon in Sint-Truiden

Learn More →
%d bloggers liken dit: