Hier kan je het resultaat lezen van de controle vrijdag aan het station

Vrijdag (namiddag en vooravond) voerde de lokale politie Sint-Truiden – Gingelom – Nieuwerkerken, samen met Securail, de NMBS en De Lijn een gezamenlijke controleactie uit aan het station en in de stationsomgeving.

Er werden door de verschillende diensten meer dan 650 personen gecontroleerd. De medewerkers van Securail stelden 35 overtredingen vast, onder andere voor het niet hebben van een geldig vervoersbewijs. De controleurs van De Lijn betrapten 56 personen op zwartrijden. De politiediensten stelden een pv op voor drugs, een voor het gebruik van alcohol (GAS) en voor illegaal verblijf. Voor diverse verkeersovertredingen werd een pv (negeren verbodsbord, vervallen keuring, …) en een onmiddellijke inning vastgesteld.

Veerle R

Ik woon in Sint-Truiden

Learn More →