Truiense GO! Leerkrachten trokken de stad in voor dag van de leerkracht.

Op donderdag 5 oktober trokken leerkrachten van de Truiense GO!-scholen zich terug in het bruisende hart van de stad voor een interactieve GO! after work sessie. Het doel? Leerkrachten samenbrengen om nieuwe ideeën uit te wisselen en zo een impact te maken op de leerkracht en het onderwijs van de toekomst. Samen schrijven deze leerkrachten een nieuw hoofdstuk van samenwerking en educatieve groei te schrijven.

Gastheer voor deze unieke ‘After work’-bijeenkomst is het Cosmocafé. Met een hapje en een drankje in de hand zullen leerkrachten van verschillende scholen en niveaus elkaar ontmoeten om de leerervaring voor leerlingen van alle leeftijden te verbeteren.

GO!-scholen hebben altijd gestreefd naar een hoogwaardige, inclusieve en innovatieve onderwijservaring voor hun leerlingen, van kleuters van 2,5 jaar tot volwassen leerlingen van 99 jaar oud. In lijn met deze missie is de ‘After Work’ op 5 oktober een gelegenheid voor leerkrachten om ideeën uit te wisselen, samen te werken en nieuwe benaderingen te ontdekken om het onderwijs te verrijken.

Deze informele en interactieve bijeenkomst zal leerkrachten in staat stellen om Ervaringen te delen, te netwerken en nieuwe samenwerkingskansen te ontdekken.

Lees verder onder de foto’s

We moedigen alle leerkrachten van GO!-scholen aan om deel te nemen aan deze opwindende ‘After Work’-sessie en bij te dragen aan de voortdurende verbetering van ons onderwijsstelsel.

Samen kunnen we een blijvende impact hebben op het leven van onze leerlingen en hun kansen op
succes in de toekomst vergroten.

Ervaringen delen: Leerkrachten kunnen hun successen, uitdagingen en innovatieve benaderingen delen, waardoor een waardevolle kennisuitwisseling ontstaat.

Netwerken: Leerkrachten van verschillende scholen en niveaus kunnen waardevolle professionele contacten leggen en onderhouden die de samenwerking op lange termijn kunnen stimuleren.

Nieuwe samenwerkingskansen ontdekken: De bijeenkomst zal de weg banen voor toekomstige
samenwerkingsprojecten tussen GO!-scholen, wat uiteindelijk zal leiden tot een versterkte onderwijservaring voor alle leerlingen.

Veerle R

Ik woon in Sint-Truiden

Learn More →