Dealer loopt tegen de lamp na verkeersongeval 

In de nacht van zaterdag 30 september op zondag 1 oktober 2023 werd de lokale politie Getevallei opgeroepen voor een verkeersongeval in Zoutleeuw. Een man had na het ongeval de vlucht genomen en had zijn motorfiets achtergelaten op de rijbaan. Na een zoekactie met speurhond kon de verdachte man in de omgeving worden aangetroffen in het bezit van een  hoeveelheid cannabis en een aanzienlijk bedrag cash geld.  

Daarop voerden de lokale politie Getevallei en de lokale politie Sint-Truiden – Gingelom – Nieuwerkerken een huiszoeking uit bij de 37-jarige man, die in Kerkom te Sint-Truiden woont. Tijdens de huiszoeking werden nog meer verdovende middelen (o.a. 1,8kg cannabis, een 50-tal XTC-tabletten, een hoeveelheid paddo’s en psychedelisch poeder en speed), verpakkingsmaterialen en een grote som cash geld aangetroffen.  

De man werd wegens handel in verdovende middelen op maandag 2 oktober voorgeleid bij de Hasseltse onderzoeksrechter die besloot om hem aan te houden.

Het onderzoek wordt verdergezet door de lokale politie Sint-Truiden – Gingelom – Nieuwerkerken. 

Veerle R

Ik woon in Sint-Truiden

Learn More →