GHB, XTC, speed, cocaïne en cannabis in beslag genomen

In het kader van een gerechtelijk onderzoek naar de handel in verdovende middelen voerde de gerechtelijke dienst van de lokale politie Sint-Truiden – Gingelom – Nieuwerkerken op woensdag 27 september 2023 een huiszoeking uit in de Vissegatstraat in Sint-Truiden. De actie was met bijstand van de dienst hondensteun van de Federale Politie (DACH).

Bij de huiszoeking troffen onze diensten GHB, XTC, speed, cocaïne en cannabis aan.

De 3 aanwezigen (een man en een vrouw van 32 jaar en een vrouw van 27 jaar) werden gearresteerd. Naar aanleiding van deze huiszoeking, werd er ook een tweede huiszoeking uitgevoerd in Nieuwerkerken, waar cocaïne, speed en cannabis werden aangetroffen. Er werd ook een voertuig in beslag genomen.

Het onderzoek wordt verdergezet.

Veerle R

Ik woon in Sint-Truiden

Learn More →