Sofie Dumont roept op: Doe mee en bak ‘De beste appeltaart van Haspengouw’? (+video)

Nog 5 nachten slapen en dan weten we wie de winnaar wordt van de wedstrijd  De beste appeltaart van Haspengouw’. Met nu al meer dan 20 geregistreerde deelnemers belooft het een spannende wedstrijd te worden. Bovendien werd vandaag een video van jurylid en TV-kok Sofie Dumont de wereld ingestuurd. Over een kers op de taart gesproken!

“Dit is een oproep voor iedereen die graag bakt. Wil jij aan de slag gaan met het lekkerste ingrediënt van Sint-Truiden, de appel, dan ben jij misschien wel de geschiktste kandidaat om mee te doen met de wedstrijd ‘De beste appeltaart van Haspengouw”, vertelt BV-kok en hoofd van de vakjury ‘Beste appeltaart van Haspengouw’ Sofie Dumont in de video.

Lees verder onder de video.

Video @Stad Sint-Truiden

“We voeren nog altijd promotie voor de smakelijke wedstrijd waarin amateurbakkers hun zelfgebakken appeltaart presenteren aan een vakjury tijdens het Oogstfeest op zondag 24 september”, vertelt schepen van Landbouw en Fruitteelt Hilde Vautmans. “Er zijn prijzen voor de beste, de origineelste appeltaart, de lekkerste appeltaart, de mooiste appeltaart en de juiste Foutste appeltaart. Zondagavond weten we wie de winnaar is.”

Voel je de bakkriebel al? Registreer je deelname op www.visitsinttruiden.be/beste-appeltaart. Hier vind je ook het volledige wedstrijdreglement.

Ik woon in Sint-Truiden

Learn More →