Ijssalon NIRO vanaf vandaag tijdelijk gesloten

Lieve klanten van ijssalon NIRO 🍦

Helaas hebben Niels & ik minder goed nieuws te melden.

Wij zijn genoodzaakt om vanaf vandaag de zaak te sluiten en momenteel kunnen wij niet communiceren wanneer ijssalon NIRO terug de deuren zal openen.

Wegens technische problemen aan onze koeltoog, kunnen wij niet de kwaliteit aanbieden die wij als team aan jullie willen geven. Er wordt volop gezocht naar een oplossing en wij proberen zo snel mogelijk onze deuren voor jullie terug te openen maar helaas hebben we op sommige dingen nu eenmaal geen invloed.

Als startende ondernemers is deze situatie natuurlijk extra pijnlijk, maar Niels en ik gaan van deze tegenslag nuttig gebruik maken om ons nieuw concept, dat later dit najaar stond ingepland, verder uit te werken.

Wij gaan dus niet bij de pakken blijven zitten en zullen binnenkort communiceren over wat we voor jullie nog allemaal in petto hebben! Hou dus zeker onze socials in de gaten.

Terugblikkend op de afgelopen 6 maanden kunnen Niels en ik alleen maar onze ‘pollekes’ kussen. Wij kunnen jullie niet genoeg bedanken om vanaf dag 1 ons een kans te geven en massaal langs te komen. Het is een jeugddroom onder 2 kameraden die werkelijk is geworden, en het is voor ons steeds een groot plezier geweest om elke dag lachende klanten te ontvangen en nieuwe mensen te leren kennen.

Bedankt voor jullie begrip en hopelijk tot snel!

Team NIRO ❤️

Ijssalon NIRO

Veerle R

Ik woon in Sint-Truiden

Learn More →