Politie arresteerde 2 personen die drugs op zak hadden

Tijdens een patrouille de nacht van dinsdag 5 op woensdag 6 september op de parking van een gebouw op de Luikersteenweg, merkte de interventieploeg een verdacht voertuig (bromfiets) op. Het nummerplaat stond geseind als verloren. Op dat moment was er niemand in de buurt van het voertuig.

Na verdere controle in de directe omgeving konden toch 2 personen aangetroffen worden. Ze verklaarden eerst dat de bromfiets niet van hen was. Tijdens de veiligheidsfouillering werd echter de sleutel van de bromfiets aangetroffen, enkele zakjes en potjes met drugs, cash geld, 2 gsm’s.

De mannen werden gearresteerd, de verdovende middelen en de gsm-toestellen werden in beslag genomen. Na verhoor mochten beide verdachten voorlopig beschikken.

Veerle R

Ik woon in Sint-Truiden

Learn More →