Muriel Kaye, Mijn dochter heeft de deur opengedaan. De persoon is binnengekomen en heeft mijn portemonnee gestolen

Muriel Kaye uit Landen deelt haar verhaal om iedereen te waarschuwen.

“Maandag (20/03/2023 was ik thuis met mijn dochter. Iemand heeft aangebeld en mijn dochter heeft de deur opengedaan. De persoon is binnengekomen en heeft mijn portemonnee gestolen. Gelukkig heb ik het onmiddellijk opgemerkt en ben hem achterna gelopen. Dankzij twee mannen in de straat werd de persoon tegengehouden en kon hij opgepakt worden door de politie die dadelijk ter plaatse was. Ik zou graag alle betrokkenen willen bedanken voor hun moedig en hulpvaardig optreden!! We kunnen nooit voorzichtig genoeg zijn…

“Heel knap werk. Maar,….werd hij aangehouden of vrijgelaten door het parket?” Dero-Deridder Rudy-inge

“Ben er niet zo zeker van… het was blijkbaar zijn derde keer op een rit maar deze keer werd hij opgepakt!” Muriel Kaye

Ik was een van die twee mannen die hem tegenhield. Ik ben blij dat ik je kon helpen, graag gedaan

Tony Briffoz

Veerle R

Ik woon in Sint-Truiden

Learn More →