De Lente start bij onze Truiense Handel & Horeca !

De Lente staat voor de deur en neemt de bloesems met zich mee. De Truiense binnenstad fleurt weer helemaal op en houdt haar jaarlijkse Lente Opendeur op zondag 12 maart. Een koopzondag waarop Truiense handelaars jullie met veel plezier en open armen ontvangen. Geniet van het stralende zonnetje op een terrasje bij onze Truiense Horeca samen met je gloednieuwe outfit of tal van andere aankopen. Zeg nu eerlijk, bestaat er een zaliger gevoel? 

“Geef toe, de Truiense Horeca & Handel nodigen automatisch uit om dat zalige terrasje te doen met vrienden of het gezin en die gloednieuwe outfit te scoren!”, vertelt schepen van Middenstand, Horeca en Citymarketing Hilde Vautmans. “We willen daarom tijdens het voorjaar extra beleving voorzien zodat we nog meer kunnen genieten van deze prachtige stad. Vanuit het stadsbestuur doen we samen met Shop & The City Sint-Truiden ons uiterste best om de Truiense Handel & Horeca blijven te ondersteunen en zo veel mogelijk bezoekers naar onze Trudo stad te lokken. We trappen het voorjaar af met onze traditionele Lente Opendeur die gevolgd zal worden door de befaamde Ladies City Day en de Truiense Braderie. Bovendien wordt de stad weldra in zomerse sferen omgetoverd door prachtige zomeroverspanningen. Leuke figuren zullen opgehangen worden in onze winkelstraten om al snel de zomerse sferen naar Sint-Truiden te halen. Hoe het er precies gaat uitzien, houden we nog even geheim, maar het is echt prachtig. ”, besluit Vautmans.

Lees verder onder de foto.

@Shop & The City Sint-Truiden

Bezoekers worden verwend met fleurige animatie voor jong en oud. Je kan aan het Rad van Fortuin draaien en kans maken op enkele SUPER prijzen in samenwerking met Toerisme Sint-Truiden. Bovendien valt er niet alleen heel veel te winnen, maar kan je ook genieten van een belevingsmarkt met livemuziek op de Groenmarkt. Ontdek het Truiense toeristische aanbod of leg jouw uniek moment vast op de bloemenschommel. Wij krijgen er alvast kriebels van in onze buik!

Lees verder onder de foto.

@ Shop & The City Sint-Truiden

“De Lente Opendeur is het ideale event om het jaar 2023 te starten in dé bloesemstad bij uitstek. De handelaars pronken dan graag met hun nieuwste collecties. Het is belangrijk dat we met onze events en tal van acties onze lokale handel blijven ondersteunen en de koopkracht stimuleren. Met deze initiatieven ijveren we ervoor om onze boetieks extra in de schijnwerpers te zetten en ook mensen van buiten Sint-Truiden naar onze prachtige stad te lokken. Het belooft dan ook een prachtige koopzondag te worden waar beleving in combinatie met koop lokaal voorop staat.”, besluit voorzitter van Shop & The City Sint-Truiden Philip Bronckaerts.

De handelaars verwelkomen jullie op 12 maart van 14u-18u. Meer info via: www.shopandthecity.be

@Shop & The City Sint-Truiden

Foto’s

Ik woon in Sint-Truiden

Learn More →