Arrestaties naar aanleiding van overlastactie in Sint-Truiden

Tijdens een actie van het overlastteam van afgelopen weekend konden verschillende personen gearresteerd worden. De patrouille merkte in de buurt van de Steenovenstraat een verdachte situatie op, meer bepaald een vermoeden van dealen.

Na verdere controle werden 3 personen gearresteerd en verschillende pv’s opgesteld (verkoop en bezit van verdovende middelen, niet-naleven voorwaarden, illegale wapendracht en 1 van de personen stond ook geseind). Er werd onder andere speed, GHB, XTC, Cannabis in beslag genomen.

Een verdachte werd voorgeleid bij de onderzoeksrechter en kreeg voorwaarden opgelegd.
De  verdachten zullen zich binnenkort voor de rechtbank moeten verantwoorden.

Het onderzoek wordt verdergezet.

Bron Lokale Politie Sint-Truiden – Gingelom – Nieuwerkerken

Veerle R

Ik woon in Sint-Truiden

Learn More →