BrassBand Zuid-Limburg richt unieke muzieknamiddag in.

De nog jonge Brassband formatie uit Zuid-Limburg is er in geslaagd om alle Borgloonse muziekverenigingen samen te brengen op een unieke concertnamiddag. Deze gaat door op zondag 5 maart in zaal Golmeerzouw Kasteelstraat 8 te Hoepertingen.

Vier Borgloonse muziekverenigingen

Onder de naam ‘HaFaBra namiddag’ richt BrassBand Zuid-Limburg een unieke concertnamiddag in met alle Borgloonse muziekmaatschappijen. “We zijn enorm verheugd dat we er in geslaagd zijn om de Borgloonse muziekvereniging samen te krijgen op een namiddag vol HaFaBra muziek” stelt voorzitter Marc Soentjens. En inderdaad Koninklijke Fanfare Hoop in de Toekomst uit Hoepertingen, Koninklijke Harmonie Kunst na Arbeid uit Gors-Opleeuw en Koninklijke Muziekvereniging De Ware Vrienden uit Bommershoven zijn allen present op dit muziekfestijn. Aangevuld met de Brassband zelf, die eveneens in Hoepertingen zijn thuis heeft gevonden, maakt het een unieke belevenis.

HaFaBra (Harmonie, Fanfare, Brassband)

Wat deze muzikale namiddag nog uniek maakt is dat er zowel harmonie, fanfare en brassband muziek zal te horen zijn. “Het is werkelijk zeer uitzonderlijk dat elk aspect van het HaFaBra gebeuren aan bod komt op een en dezelfde muzieknamiddag” glundert dirigent Jan De Maeseneer. ”Met een fanfare, twee harmonies en een brassband op het podium kan de toehoorder elke stroming binnen de blaasmuziek beluisteren en beleven”. Dirigent en muzikanten van BrassBand Zuid-Limburg nodigen zondag 5 maart dan ook iedereen uit op hun HaFaBra namiddag. De ingang is volledig gratis. Er kan niet alleen genoten worden van de muziek maar ook van een tas koffie met lekkere ‘Zuid-Limburgse’ vlaai, of een frisse pint.

Programma

14u Brassband Zuid-Limburg
15u Koninklijke Fanfare Hoop in de Toekomst Hoepertingen
16u Koninklijke Harmonie Kunst na Arbeid Gors-Opleeuw
17u Koninklijke Muziekvereniging De Ware Vrienden Bommershoven

Plaats van het gebeuren: zaal Golmeerzouw Kasteelstraat 8, Hoepertingen.

Inkom Gratis

Veerle R

Ik woon in Sint-Truiden

Learn More →