“Sergio“ in Montenaken

Sportcafé De Winning & Gezellig Gingelom kondigen  met trots een spectaculair evenement aan dat de start van het nieuwe jaar inluidt!

Op 1 januari 2024 zal de sporthal in Montenaken  bruisen van de energie tijdens een onvergetelijke avond met niemand minder dan de topartiest Sergio. Dit is dé kans voor muziekliefhebbers en feestgangers om samen te komen en te genieten van een geweldige show.

Sportcafé De Winning staat bekend om zijn levendige en sportieve sfeer . Gezellig Gingelom  wil door  het organiseren van toffe sociale en culturele activiteiten mensen samenbrengen.

Met dit aankomende evenement willen ze hun samenwerking versterken. Het doel is om niet alleen de lokale gemeenschap, maar ook mensen uit de omliggende dorpen aan te trekken.

“Wij geloven dat muziek mensen verbindt en emoties losmaakt,”

“Met de komst van Sergio willen we een feestelijke avond creëren waar iedereen van kan genieten. Het wordt een avond vol entertainment, goede muziek en onvergetelijke momenten.”

Sergio behoeft geen introductie. Hij is een veelgeprezen zanger en entertainer die bekend staat om zijn energieke podiumoptredens en meeslepende stem. Zijn hits trekken een diverse groep fans aan, van jong tot oud. Met zijn enorme muzikale talent en charismatische persoonlijkheid zal Sergio het publiek zeker betoveren.

Het evenement belooft een unieke en opwindende ervaring te worden. Naast het live-optreden van Sergio kunnen gasten genieten van de heerlijke deuntjes van DJ Nico

Heerlijke hapjes en drankjes in een gezellige en feestelijke omgeving.

We zullen er alles aan doen om ervoor te zorgen dat de avond vlekkeloos verloopt en dat iedereen zich welkom en comfortabel voelt. Of je nu een fervent fan bent van Sergio of gewoon op zoek bent naar een geweldige avond uit, dit evenement is er een om niet te missen.

Vanaf 1 november  zijn de kaarten verkrijgbaar via Sportcafé De Winning en op de activiteiten van Gezellig Gingelom . In voorverkoop slechts 5€ en aan de kassa 8€ , bij aankomst krijgt iedereen een gratis glaasje cava

Wees er snel bij, want de vraag zal ongetwijfeld groot zijn!

Samen verwelkomen we iedereen om deel uit te maken van deze bijzondere avond vol muzikale hoogtepunten en feestelijke verrassingen. Mis het niet en reserveer je kaarten vandaag nog. Het wordt een avond om nooit te vergeten!

Veerle R

Ik woon in Sint-Truiden

Learn More →