Benefiet ten voordele van INTESA

Zorgen zit in ons bloed, het is de drijfveer om jullie elke service het allerbeste te geven. Zorgen voor elkaar zit vaak in hele kleine dingen, maar zorgen kan ook heel groot zijn, en zelfs levensnoodzakelijk. Sommigen hebben extra zorg nodig en de juiste mensen die die kunnen geven.

Op donderdag 23 november organiseert ‘t Johannietershuys daarom een benefietdiner ten voordele van zorginstelling Intesa. De opbrengst hiervan zal integraal gebruikt worden om voor de bewoners en het zorgpersoneel van Intesa een zomerfeest te organiseren waar genieten en verzorgd worden voor iedereen centraal zal staan.

Om dit mogelijk te maken doen we een warme oproep om dit initiatief te steunen en op 23/11 plaats te nemen aan één van onze tafels. We serveren jullie een 6-gangenmenu all-in voor €180 p.p. waarvan we de volledige opbrengst teruggeven.

De plaatsen zijn beperkt, reserveren is verplicht en kan via info@helshoven.be of door te bellen naar 0473 54 32 57

We hopen jullie allemaal te mogen verwelkomen!

Bij deze willen we ook graag de peter van deze benefiet Thomas Hahn van Bloemenhal bedanken om dit mee mogelijk te maken!

Johannietershuys

Foto ter illustratie.

Veerle R

Ik woon in Sint-Truiden

Learn More →