Een award voor kwaliteit voor het Sint-Trudo Ziekenhuis

Sint-Trudo Ziekenhuis staat voor warme, maar ook voor kwaliteitsvolle zorg. Daarom hebben we samen met az Vesalius en Jessa Ziekenhuis (en nog 20 andere Vlaamse ziekenhuizen) onze ervaring en expertise gebundeld met als doel een robuust kwaliteitsmodel uit te werken.

We konden daarbij steeds rekenen op de deskundigheid van het Leuvens Instituut voor Gezondheidszorgbeleid, die het hele traject coördineerde. FlaQuM, of Flanders Quality Model, wordt nu internationaal erkend in de vorm van een ISQua-erkenning. We scoorden maar liefst 97% in totaal op de verschillende onderdelen: visie-ontwikkeling, co-creatie en ontwikkeling en innovatie. Onze inspanningen werden tijdens de FlaQuM Coördinatorenintervisie in Leuven, beloond met een ‘FlaQuM Co-Creation Award’ . 

Veerle R

Ik woon in Sint-Truiden

Learn More →