Céline Malyster en Gunter Reniers in ‘Foei, minister!’ in Theater De Roxy

De Truiense zakenvrouw Céline Malyster is al lang geen onbekende meer.  Gastrollen in o.a. ‘Familie’ en ‘Thuis’ en presentatieklussen voor TV-Limburg, ROB en Kanaal Z maakten van haar een bekend gezicht.  Ook achter de schermen staat en stond ze haar mannetje bij onder andere het bekende productiehuis ‘Hotel Hungaria’ en haar eigen bedrijf ‘WALHALLA BRANDING’.  In 2021 kwam haar semi-autobiografische debuutroman ‘Moeder. Met kind.’ op de markt.  Ook de Limburgse acteur Gunter Reniers (agent Patje in ‘Thuis’) speelt een hoofdrol in deze wereldberoemde komedie van Ray Cooney.

Reniers: “Het is een blij weerzien met Céline.  Begin deze eeuw eindigde Céline als tweede in de Miss Belgian Beauty-verkiezing o.l.v. wijlen Ignace Crombé.  Ik was toen haar ‘media-peter’.  Het klikte tussen ons, truienaars onder elkaar, en we zijn elkaar al die tijd blijven volgen.  Vorig seizoen speelden we al samen in ‘Met 5 in bed’ van Yves Caspar.  Dat was echt een schot in de roos!  Het is dus fijn om nu opnieuw samen te mogen werken.  Céline is een erg talentvolle en knappe vrouw die bruist van de ideeën!”  Malyster: “Amai, bedankt voor het compliment!  Acteren is iets wat ik altijd graag gedaan heb.  Ik sta ook regelmatig op de planken bij theatergroep Pol Stas.  En ik zie dat mijn zoon Max de microbe ook te pakken heeft.  Als hij optreedt, kijk ik vol trots toe!”

Lees verder onder de foto.

@Theater De Roxy

In 2008 stond deze top-komedie op de planken in het Antwerpse theater Elckerlyc, en ook toen was Gunter één van de acteurs. 

Reniers: ”Ja, dat klopt.  Ik heb niets dan fijne herinneringen aan die tijd.  Gert Verhulst speelde de minister en Peter Van De Velde was hotelmanager.  Ik herinner mij ook nog een naakte Peter Bulckaen. (lacht).  Deze drie heren zijn er deze keer niet bij, maar ik ben er zeker van dat we met onze getalenteerde Limburgse cast even erg op de lachspieren zullen werken.”

‘Foei, minister!’ van 5 tot en met 27 mei in Theater De Roxy, Rijschoolstraat 51, 3800 St-Truiden.  Tickets en info www.deroxy.be

Guy Caré – 27/4/23

@Theater De Roxy

Veerle R

Ik woon in Sint-Truiden

Learn More →