Op verschillende locaties in Sint-Truiden gelden de komende dagen aangepaste verkeersmaatregelen. Een overzicht vind je hier.

dinsdag 25 april 2023

Op verschillende locaties in Sint-Truiden gelden de komende dagen aangepaste verkeersmaatregelen. Een overzicht vind je hier.

April

 • Van dinsdag 25 april tot donderdag 27 april is de Kazernevest afgesloten voor verkeer door werken van Proximus. Er is omleiding voorzien via de Kazernestraat, Rijschoolstraat en Toekomststraat.

Via deze link kom je op een kaart met info.

Mei

 • Door werken van Proximus zal de Zoutstraat enkelrichting worden van dinsdag 2 mei tot vrijdag 5 mei, en dit vanaf de Breendonkstraat tot de Kazernevest met rijrichting naar de Toekomststraat. Er is een omleiding voorzien via de Rijschoolstraat, diesterstraat en Breendonkstraat.
 • Van dinsdag 2 mei tot donderdag 4 mei vernieuwt aannemer DSSV nv in opdracht van Fluvius een rioolaansluiting in de Borloweg ter hoogte van huisnummer 11. De Borlog wordt volledig afgesloten tussen Kerkom-Dorp en Kasteelzicht. Er is een omleiding voorzien via Kerkom-dorp en Kasteelzicht.
 • Aannemer Jackers voert in opdracht van Fluvius een riolaansluiting uit in de Hofstraat van dinsdag 2 mei tot vrijdag 5 mei 2023. Er is omleiding voorzien via de Vrijheersstraat, Driewilgenstraat en Hofstraat.
 • Aannemer Jackers voert in opdracht van Fluvius ook een riolaansluiting uit in de Ursulinenstraat van dinsdag 2 mei tot vrijdag 5 mei 2023. Er is omleiding voorzien via de politie en Spaansebrugstraat.
 • Door werken van Proximus zal de Beekstraat tussen de Diesterstraat en de Zoutstraat afgesloten voor verkeer van maandag 8 mei tot vrijdag 12 mei. Er is omleiding voorzien via de Diesterstraat, de Grote Markt en de Zoutstraat.
  Aansluitend zal de Beekstraat tussen de Stapelstraat en Zoutstraat afgesloten worden voor werkzaamheden van Proximus van maandag 15 mei tot donderdag 18 mei. Tijdens de werken is er een omleiding voorzien via de Stapelstraat, de Grote Markt en de Zoutstraat.
 • Wegens de organisatie van Aspicilicious op zaterdag 13 mei zal Burggracht verkeersvrij (uitgezonderd fietsers) zijn (
 • Op dinsdag 16 mei herstelt aannemer DSSV nv een verzakking in de rijweg van de Breendonkstraat. Hierdoor zal de Breendonkstraat afgesloten zijn voor verkeer. Er is omleiding voorzien via de Zoutstraat, Leopold II straat en de Stapelstraat. 
 • Door de organisatie van Drag Queen Show op woensdag 17 mei wordt de Grote Markt t.h.v. huisnummer 57 tot 59 parkeer- en verkeersvrij. 
 • Van maandag 22 mei tot vrijdag 26 mei is het Sint-Martenplein afgesloten voor alle verkeer door herstellingswerken aan de riolering. Er is een omleiding voorzien via de Stapelstraat, Beekstraat, Zoutstraat en Breendonkstraat. 

Via deze link kom je op een kaart met info.

Veerle R

Ik woon in Sint-Truiden

Learn More →