Op verschillende locaties in Sint-Truiden gelden de komende dagen aangepaste verkeersmaatregelen. Een overzicht vind je hier.

April

  • Van maandag 17 april tot en met vrijdag 21 april zal vanaf de Meester Robijnstraat tot de Boterdelstraat éénrichtingsverkeer gelden. GS-Solutions zal, in opdracht van Fluvius, nutswerkzaamheden uitvoeren. Voor alle verkeer zal een omleiding voorzien worden via Driewilgenstraat – Luikersteenweg – Gelinden-Dorp – Meester Robijnstraat – Boterdelstraat.
  • Van dinsdag 25 april tot donderdag 27 april is de Kazernevest afgesloten voor verkeer door werken van Proximus. Er is omleiding voorzien via de Kazernestraat, Rijschoolstraat en Toekomststraat.

Mei

  • Door werken van Proximus zal de Zoutstraat enkelrichting worden van dinsdag 2 mei tot vrijdag 5 mei, en dit vanaf de Breendonkstraat tot de Kazernevest met rijrichting naar de Toekomststraat. Er is een omleiding voorzien via de Rijschoolstraat, diesterstraat en Breendonkstraat.
  • Van dinsdag 2 mei tot donderdag 4 mei vernieuwt aannemer DSSV nv in opdracht van Fluvius een rioolaansluiting in de Borloweg ter hoogte van huisnummer 11. De Borlog wordt volledig afgesloten tussen Kerkom-Dorp en Kasteelzicht. Er is een omleiding voorzien via Kerkom-dorp en Kasteelzicht.
  • Door werken van Proximu zal de Beekstraat tussen de Diesterstraat en de Zoutstraat afgesloten voor verkeer van maandag 8 mei tot vrijdag 12 mei. Er is omleiding voorzien via de Diesterstraat, de Grote Markt en de Zoutstraat.
  • Aansluitend zal de Beekstraat tussen de Stapelstraat en Zoutstraat afgesloten worden voor werkzaamheden van Proximus van maandag 15 mei tot donderdag 18 mei. Tijdens de werken is er een omleiding voorzien via de Stapelstraat, de Grote Markt en de Zoutstraat.

Via deze link kom je op een kaart met info.

Veerle R

Ik woon in Sint-Truiden

Learn More →