Op verschillende locaties in Sint-Truiden gelden verkeersmaatregelen. Een overzicht:

  • Van maandag 13 tot vrijdag 17 maart 2023  is de Rijschoolstraat afgesloten. Dit omdat er een rioolaansluiting wordt gemaakt. Omdat deze werken dienen uitgevoerd te worden in de rijweg dient dit deel van de rijweg tussen de Prins Albertlaan en de Toekomststraat te worden afgesloten. Er is omleiding voorzien.
  • Op maandag 20 en dinsdag 21 maart Sint-Anneke & Tiensevest afgesloten voor het verkeer omwille van graafwerken in opdracht van proximus voor de uitrol van glasvezel. Er is een omleiding voorzien voor alle verkeer. Mbt de huisvuilophaling op 21 maart 2023, kunnen de bewoners van Sint-Anneke hun huisvuil plaatsen op de hoek van Stapelstraat-Sint-Anneke en op de hoek van Sint-Anneke- Spaansebrugstraat.
  • Dinsdag 21 maart 2023 zal de Toekomststraat tussen de Prins Albertlaan en de LeopoldIIstraat van 9u tot 16u afgesloten zijn. Er is een omleiding voorzien voor alle verkeer.
  • Maandag 27, dinsdag 28 en woensdag 29 maart is de Diesterstraat afgesloten tussen de Kazernevest en de Gildestraat.  Dit voor een huisaansluiting voor de aansluiting in opdracht van de Watergroep. Er is een omleiding voorzien voor alle verkeer.
  • Tussen maandag 3 april en vrijdag 7 april 15u zal de spooroverweg Nachtegaal volledig afgesloten Zijn. Mobix zal, in opdracht van Infrabel, werken uitvoeren aan de spooroverweg. Er is omleiding via de N718.

Via de link kom je op een kaart met alle info.

Veerle R

Ik woon in Sint-Truiden

Learn More →