We zoeken DRINGEND naar de eigenaar van deze pup, want ze heeft haar mama nodig! Weet iemand meer?

Onze rollercoaster van emoties rond Lucie en haar 7 graatmagere broertjes en zusjes is nog niet terug aangekomen bij de finish, maar de volgende oproep heeft ons alweer bereikt…😔 En opnieuw eentje waar ons hart van breekt…💔

We werden vandaag opgeroepen om een héle jonge pup, van enkele weken oud 😱, op te halen bij Dierenartsenpraktijk Balto in Zutendaal. We reden uiteraard in vliegende vaart naar ginder.

Het verhaal, zoals ons daar werd verteld, gaat als volgt:

De vinder vond deze jonge pup in een wasmand, gewikkeld in een vuile trui, aan een bosrand in de Muggenbergstraat in Zutendaal. Hij heeft het hummeltje dan binnengebracht bij bovengenoemde Dierenartsenpraktijk Balto, waar jammer genoeg geen gegevens werden genoteerd van deze persoon…

Lees verder onder de foto.

Foto @dierenasielgenk

We zoeken DRINGEND naar de eigenaar van deze pup, want ze heeft haar mama nodig! Weet iemand meer? Vanwaar komt ze? Wie zijn de ouderdieren? Laat ons alsjeblieft iets weten, via de comments of via info@dierenasielgenk.be 🙏 En deel, deel, DEEL!

Graag zouden we natuurlijk ook in contact komen met de vinder van de pup voor meer informatie.

En graag zouden we… tja, wat eigenlijk… Graag zouden we nog woorden vinden die de huidige trend beschrijven… Want die hebben we niet meer…

Foto @dierenasielgenk
Foto @dierenasielgenk

Veerle R

Ik woon in Sint-Truiden

Learn More →