Poging diefstal van een voertuig met wapenvertoon in Sint-Truiden

Sint-Truiden – Poging diefstal voertuig

Op zaterdag 15 april 2023 kreeg de lokale politie Sint-Truiden – Gingelom – Nieuwerkerken een oproep naar aanleiding van een vermoedelijke poging diefstal van een voertuig met wapenvertoon waarbij de betrokkenen op de vlucht sloegen. Het voertuig werd onmiddellijk geseind door de politiediensten en kon via de ANPR-camera’s getraceerd worden. De interventieploegen van de politiezone Tongeren-Herstappe kwamen in bijstand en het voertuig kon uiteindelijk op de Grote Ring in Hasselt door de politie LRH tot stilstand gebracht worden. 

De 4 inzittenden (19, 20, 22 en 23 jaar) uit Genk werden gearresteerd. Het wapen bleek een alarmpistool te zijn en werd in beslag genomen. Na verhoor mochten de mannen beschikken. Het onderzoek wordt verdergezet.

Veerle R

Ik woon in Sint-Truiden

Learn More →