Vandaag is er vuurwerk in beslag genomen in Sint-Truiden

Na een melding van een bezorgde burger en via controle van de camerabeelden, werd vandaag vuurwerk in beslag genomen bij een handelaar in de Stapelstraat, die dit illegaal verkocht. De nodige pv’s werden opgesteld.

Er geldt ook een algemeen verbod op het afsteken van vuurwerk in de politiezone. Vuurwerk kan je niet enkel gevaarlijk verwonden, het kan ook brand veroorzaken en het zorgt vaak voor overlast bij mens en dier. Zeker bij de huidige weersomstandigheden, is het afsteken van vuurwerk extra gevaarlijk, want het kan alle kanten opvliegen.

Om het nieuwe jaar op een feestelijke manier in te ‘knallen’, zijn er andere mogelijkheden genoeg!

Het in beslag genomen vuurwerk.

V.R.

Ik woon in Sint-Truiden

Learn More →
%d bloggers liken dit: