Onbekend mannenlichaam gevonden in Riemst op 18-09-2022

Op zondag 18 september 2022 omstreeks 10.52 uur werd het levenloze lichaam van een man aangetroffen in het Albertkanaal aan de Trekweg Neercanne te Riemst. Tot op heden is de identiteit van de man onbekend.

De man heeft een geschatte leeftijd tussen 60 en 70 jaar. Hij heeft een witte huidskleur en is ongeveer 1m62 lang en weegt 62 kg. De man is normaal gebouwd en heeft kortgeknipt grijs haar en een grijs-rosse snor.

Op het ogenblik van het aantreffen, droeg hij een hemd met zwart-witte ruitjes van het merk Vroom en Dreesman, een zwarte broek van het merk C&A, ondergoed van het merk Kings Club en een grijskeurige horloge van het merk Seiko.
Verspreid op vraag van het parket van Limburg – 30.09.2022
Link naar het opsporingsbericht

Getuigenissen

Hebt u meer informatie over dit feit, gelieve dan contact op te nemen met de politie via email: opsporingen@police.belgium.eu.

U kan ook reageren via het gratis nummer 0800 30 30 0.

Federale Politie

V.R.