1 juli 2022, Sint-Truiden – Bij de start van de zomervakantie organiseert Zorgbedrijf Sint-Truiden een rekruteringsevent onder de titel ‘Spring jij achterop?’.

In het algemeen staan er heel wat zorgvacatures open, zo ook bij Zorgbedrijf Sint-Truiden. Ze zijn op zoek naar verpleegkundigen, zorgkundigen, poetshulpen, kinderbegeleider, administratieve krachten, … Om geïnteresseerden op een verfrissende manier kennis te laten maken met het zorgbedrijf organiseren ze vandaag (vrijdag), van 14 tot 18 uur, het rekruteringsevent ‘Spring jij achterop?’ in zomerbar Jardin du Commandeur van het Kasteel van Ordingen. Het contract kan ter plaatse getekend worden en als extra krijgen toekomstige zonnezorgers (want zo noemen de medewerkers van Zorgbedrijf Sint-Truiden) een vesparit cadeau.

Pascal Monette, voorzitter Zorgbedrijf Sint-Truiden: “We willen zoveel mogelijk mensen aansporen om bij Zorgbedrijf Sint-Truiden te komen werken. Kort bij huis, in een leuke sfeer en met een warm hart voor de zorg.”

Foto’s Zorgbedrijf

V.R

Ik woon in Sint-Truiden

Learn More →
%d bloggers liken dit: