DE VERFgroothandel breidt uit en opent een tweede vestiging in Sint-Truiden

SINDS MAANDAG 20 JUNI 2022 OPEN!

De Verfgroothandel is klaar voor een nieuwe stap en opent tweede vestiging op gekend terrein in Sint-Truiden. In 2013 opende DE VERFgroothandel al zijn eerste deuren met succes in Hasselt (bedrijventerrein Het Dorlik langs de grote ring).
Zaakvoerder Olaf Boussé: “Aangezien wij met de jaren meer en meer cliënteel krijgen uit Haspengouw is de opening van een nieuw filiaal in deze mooie regio een logische stap om dichter bij onze klanten te staan. Zo kunnen wij onze klanten nog beter bedienen.”

Goed bereikbaar en toegankelijk

De nieuwe VERFgroothandel op het bedrijventerrein Poort Sint-Truiden ligt aan de achterzijde van de huidige partner De Lakkerij, achter McDonalds en Vanden Borre. DE VERFgroothandel is hoofdzakelijk gericht op de professionele markt maar ook particulieren kunnen hier altijd terecht.

Kennis en vakmanschap

Aaron is schilder van opleiding en heeft al verschillende jaren ervaring binnen DE VERFgroothandel, met zijn ervaring zal hij je bijstaan met al je vragen en noden. Filiaalhouder Aaron Mottart: “Ons uitgebreid assortiment omvat meer dan alleen verf en alle toebehoren. Je kan rekenen op een uitgebreide collectie raamdecoratie en een grote variëteit aan behang en vloerbekleding. Onze praktische verfkennis is onze grootste troef voor elk schilderwerk aan je huis of je bedrijfsgebouw, ook voor gebouwverven als voor industriële coatings.”

De one-stop-shop voor elk schilderwerk

Technische ondersteuning en een doorgedreven service staat centraal. Ook in Sint-Truiden wordt een one-stop shop voor de schilder, vakman, b2b’er tot aankoper. Eigenlijk kunnen we iedereen helpen! Je vindt bij ons alles van schilderstoebehoren tot werkkledij.

Contact: Aaron Mottart • sinttruiden@deverfgroothandel.be • tel. 011 911 011

De VERFGroothandel Sint-Truiden

Bedrijventerrein Poort Sint-Truiden • Ambachtslaan 5305/4 • 3800 Sint-Truiden • tel. 011 911 011

De VERFGroothandel Hasselt

De VERFgroothandel • Het Dorlik 7b • 3500 Hasselt • tel. 011 23 35 85 • info@deverfgroothandel.be

www.deverfgroothandel.be

Foto’s @DE VERFgroothandel

V.R

Ik woon in Sint-Truiden

Learn More →
%d bloggers liken dit: