Truiense Zomerbraderie

De jaarlijkse Zomerbraderie in Sint-Truiden komt eraan en zal volledig in thema staan van de zomer, met voldoende tropische vibes! Shop & The City Sint-Truiden gaat op 25, 26 & 27 juni volop voor een belevenisvol weekend waarbij de Truiense Horeca, Handel & Markt centraal staan. Kom dit weekend shoppen en genieten in Sint-Truiden, plezier voor jong en oud!

Zomerbraderie met Autoshow en ‘Magisch Wonderland’

De Zomerbraderie zorgt steeds voor extra animatie en beleving in het centrum van Sint-Truiden. Vele deelnemende handelaars zetten hun braderiekraampjes uit en bieden jou leuke kortingen en collecties aan, het hele weekend lang! Op zondag 26 juni wordt het zelfs nóg wat drukker in het centrum, want dan vindt de jaarlijkse Autoshow plaats op de Grote Markt. Meer dan 15 automerken stellen er hun allernieuwste modellen voor in een prachtige setting. Voor de kleintjes wordt er door dienst Jeugd van Stad Sint-Truiden die zondag ook het event ‘Magisch Wonderland’ georganiseerd. Je leest het goed, het wordt een weekend voor het ganse gezin!

“We trappen de Truiense Zomerbraderie af op zaterdag met de wekelijkse Haspengouw Markt, gevolgd door een Grote Markt vol springkastelen in de namiddag. Ideaal voor ouders en kinderen om te genieten van de prachtige horeca na het gezellig shoppen in de winkelstraten. Naast tal van animatie worden er dit weekend ook zomerse frisbees uitgedeeld, kan je zondag genieten van een waar Truiens autosalon op de Grote Markt en sluiten we traditioneel de Zomerbraderie af met de Avondmarkt op maandag. Alweer een belevenisvol weekend in Sint-Truiden!”, aldus schepen van Middenstand, Hilde Vautmans.

Avondmarkt

“De Truiense Zomerbraderie is zoals steeds een gezellige mix van handel, horeca en markt. Kom ook op maandagavond 27 juni genieten van de Haspengouw Markt tot 21u. Daarenboven zijn de winkels geopend en kan je dus ook gaan winkelen bij jouw favoriete handelaars tot 21u! Zomer in Sint-Truiden, we houden ervan!”, aldus Voorzitter Trud’Or vzw, Philip Bronckaerts.

V.R

Ik woon in Sint-Truiden

Learn More →
%d bloggers liken dit: