Hinder voor bus en tram verwacht op vrijdag 13 mei door vakbondsactie.

Hinder voor bus en tram verwacht op vrijdag 13 mei door vakbondsactie. Deze actie is niet tegen De Lijn gericht, maar is een signaal naar de regering omtrent de koopkracht (loonnormwet).

We hebben een alternatieve dienstverlening uitgewerkt die je vanaf nu kan raadplegen in onze routeplanner op onze website en in de app. ! Let op: geef als datum 13 mei in, zo zie je meteen welke ritten er rijden.
Ritten die niet gereden worden, zie je niet verschijnen in de routeplanner.

De vakbondsactie is een gevolg van een algemene sociale ontevredenheid over de loonnormwet. De vakbonden hebben daarom beslist om tot een provinciale actiedag over te gaan op vrijdag 13 mei. Door deze vakbondsactie vrijdag 13 mei wordt er hinder verwacht op onze dienstverlening van bussen en trams in heel Vlaanderen.

Zodra er meer informatie beschikbaar is, zullen we hierover berichten via de gebruikelijke communicatiekanalen. Zodoende kan je een alternatief voorzien, bijvoorbeeld carpoolen, telewerken, de fiets of te voet. 

We betreuren ten zeerste de hinder en het ongemak die deze vakbondsactie voor onze reizigers met zich zal meebrengen. 

De Lijn

V.R

Ik woon in Sint-Truiden

Learn More →
%d bloggers liken dit: