Maand van de Markt winnaars zijn gekend in Sint-Truiden!

Er is niet veel nodig om extra beleving te garanderen op de Haspengouw Markt in Sint-Truiden. Naar wekelijkse traditie zorgen meer dan 120 marktkramers op zaterdag voor een aangename shop- en eetbeleving op de Grote Markt in Sint-Truiden. April, als maand van de markt, was dan ook een hoogvlieger! Niet enkel waren er tal van superprijzen te winnen, elke week werd er extra animatie voorzien.

Fietsen Loix en Bake Away On Fire

Elke zaterdag in april werd er massaal gescand met de Shop & The City kaart om zo mee te dingen naar de te winnen elektrische fietsen of de OFYR-bbq. Jan en Luc van Het Veilinghuis verwende de Haspengouw Markt bezoekers zelfs live met het bakken van hapjes op de OFYR met ingrediënten van de lokale marktkramers zelf.

“April was echt een topmaand op onze Haspengouw Markt! We hebben ook geluk gehad met het mooie weer. Van planten tot retail en de meest hippe gadgets, de bezoekers van de Haspengouw Markt zijn steeds tevreden met het aanbod. Ze sluiten ook traditioneel hun bezoekje af met een lekkere koffie of een glaasje cava bij onze omliggende horeca. Blij dat we, samen met de Beroepsvereniging van de Marktkramers en Shop & The City deze maand voor extra beleving hebben kunnen zorgen! Onze marktkramers staan er élke zaterdag, maar deze maand stonden ze er met extra veel goesting en drive om de Haspengouw Markt verder op de kaart te zetten!”, aldus Schepen van Markten, Hilde Vautmans.

Meer dan 70 prijzen

“Naast de te winnen superprijzen, hebben onze lokale marktkramers zelf wekelijks voor meer dan 70 te winnen prijzen gezorgd. We zijn dan ook dankbaar dat we zulk een samenhang creëren tussen de verscheidene marktkramers en dat ieder zijn steentje bijdraagt aan het succes van deze wekelijkse Haspengouw Markt!”, concludeert Voorzitter van de Beroepsvereniging van de Marktkramers, Nico Noppen.

“Vanuit Provincie Limburg hebben we ook het genoegen om naast al deze prijzen nog een waardebon van 400EUR te verloten van Provincie Limburg. Deze winnaar kan dus gaan genieten in eigen provincie!”

Winnaars

Jenny Wintmolders (OFYR)

Lizy Jennen (elektrische fiets)

Eric Cuppens (elektrische fiets)

Betty Daen (elektrische fiets)

Suzanna Vanderheyden (elektrische fiets)

Paul Hasevoets (waardebon Provincie Limburg)

@ Shop & The City

V.R

Ik woon in Sint-Truiden

Learn More →
%d bloggers liken dit: