Linda wordt een jaarlang in de bloemetjes gezet!

Schitterende Scanactie Shop & The City Sint-Truiden

Winkelen in Sint-Truiden loont! Trouwe shoppers scannen met hun Shop & The City kaart en ontvangen zo Shop & The City lotjes. Uit deze lotjes wordt er maandelijks een winnaar getrokken. Deze winnaar kan dan kiezen uit tal van superprijzen, aangeboden door lokale handelaars.
In maart bleek Linda Reekmans de winnares! En wat was ze er blij mee! Ontdek hieronder haar reactie en gekozen superprijs.

Een jaarlang bloemen

“Op het moment dat ik werd opgebeld, waren mijn kleinkinderen op bezoek. Het nieuws dat ik de winnares ben van de scanactie was dan ook heel leuk. Ik koos uiteindelijk voor de superprijs van De Boogaerderie, want ik hou van bloemen en ben blij dat ik nu een jaarlang elke maand verse bloemen geleverd krijg.”, aldus winnares Linda Reekmans.

“Mijn vriend vindt dat natuurlijk geweldig, dan hoeft hij geen bloemen meer voor mij te kopen”, grapt Linda verder. “Het winnende lotje kwam van bij handelaar Eleganza in de Stapelstraat. Ik heb er leuke sneakers gekocht en ben blij dat ik mezelf nu letterlijk in de bloemetjes kan zetten! Ik ben een loyale lokale shopper!”

V.R

Ik woon in Sint-Truiden

Learn More →
%d bloggers liken dit: