Ongeval met vluchtmisdrijf

“Hulp gezocht vluchtmisdrijf. Identificatie tegenpartij. De avond van 09 april 2022 tussen 21u30-22u30 Is er een wagen tegen onze auto gereden en weggereden langs achter: We kwamen van Hasselt richting alken via de steenweg ter hoogte van Chinees eetrestaurant en café Anja. Iemand toevallig iets gezien/ gegevens van de andere wagen geen camerabeelden ter beschikking. Zou ons een heel groot plezier mee doen, aangezien we onze nieuwe wagen pas hadden van november2021” Rani Caluwe

(lees verder onder de foto’s)

“Weet iemand iets meer van een ongeval met vluchtmisdrijf op steenweg 201?De auto heeft mijn brievenbus omver gereden en de sporen in de gracht ernaast zijn nog zichtbaar met de stukken van de wagen” Indra Kums

V.R

Ik woon in Sint-Truiden

Learn More →
%d bloggers liken dit: