Verstoorde dienstregeling in provincie Limburg door spontane vakbondsactie

Update 5.50 uur

Door een spontane vakbondsactie in de stelplaats Kinrooi is het busverkeer in de provincie verstoord. Er is hinder op de streeklijnen 1, 11, 13, 13B, 14, 15, 16, 18a, 40, 45, 61, 64, 65, 302, G8 en belbus 725. Raadpleeg de routeplanner om na te kijken of je geplande rit rijdt.

Er is ontevredenheid bij de chauffeurs van de stelplaats Kinrooi. De aanleiding is een tijdelijk tekort aan chauffeurs waardoor de planning onder druk staat. Er zijn twee extra chauffeurs aangeworven die binnenkort aan de slag gaan waardoor de werkdruk al zal verminderen. De Lijn blijft verder aanwerven.

We betreuren de actie. De directie overlegt vandaag met de vakbonden om samen naar een oplossing te zoeken.

Bron De Lijn

Archieffoto

V.R

Ik woon in Sint-Truiden

Learn More →
%d bloggers liken dit: