Samenwerking leidt tot kleurrijk project op het Sint-Martenplein!

Het is je wellicht al opgevallen… De bomen rond het Sint-Martenplein dragen dit voorjaar een lente kleedje. En wat voor één! Een leuke samenwerking tussen middenstandsvereniging Shop & The City Sint-Truiden en het grootste psychiatrische centrum van Vlaanderen, Asster, leidde ertoe dat er weer veel kleur is in de stad Sint-Truiden!

Lente en kleur in Sint-Truiden

“We kijken uit naar de Lente, een seizoen waar we als bloesem- en winkelstad onze troeven volop uitspelen. We starten traditioneel met onze Lente Opendeur en voorzien de stad van zoveel mogelijk kleur en beleving, zodat het aangenaam vertoeven is in Sint-Truiden. Met het brainstormen kwamen we uit op het leuke idee om het sfeervolle Sint-Martenplein verder onder de loep te nemen. De bomen op het plein kennen in de winterperiode zo’n gezellige sfeer dat we dit in het voorjaar willen doortrekken. Zo kwamen we uit bij de gebreide jasjes. Een partner die meteen de hand reikte om dit concept mee uit te dragen, was het psychiatrische centrum, Asster. Deze unieke samenwerking maakt van dit idee een kleurrijk verhaal in ons stadscentrum. We zijn hen hier heel dankbaar voor!”, aldus Shop & The City Sint-Truiden.

Quotes

“We willen met dit project de kans grijpen om Asster op een positieve manier in de kijker te zetten in het stadscentrum. Via de quotes, die aangebracht werden op de bomen, brengen we geestelijke gezondheid met een knipoog in de aandacht. De moeite om deze eens te komen bekijken, we zijn er trots op!”, concluderen Els Beankens en Sara Bleyen van Asster vzw.

@Shop & The City Sint-Truiden

V.R

Ik woon in Sint-Truiden

Learn More →
%d bloggers liken dit: