Dancerepublik op 7 mei in Sint-Truiden op Airbase Brustem

7 mei hangar-HANGARDOME-gevuld met retro stage en een outdoor territory met techno vibes en pop music.

Met artiesten als Pat Krimson,Jimmy Goldschmitz,Nico Parisi,Chris Niveda,Kosmik,Vana Vivacious,JymmiVinno Ricci en Claeze op de retro,terwijl de techno cast –DREAMFORREST-bestaat uit hometown legend Mr.Grammy geflankeerddoor Seelen,Cemode,Donelly,B’Elle,Chicago Habbit en Pandastique. De Freestyle area-BACKYARD TERRITORY– wordt geleid doorheadliner Robert Abigail omringd door jong geweld als Severe,Joe LaNappe-Radio Coco,INKD,Elision, en Laura Hoogland. De Waalse headliners zijn Kaudron en Julien Perrier gezien de grens en de geschiedenis met onze dancings als Montini,Katsu en Real Club in het verleden.Opgefrist met beauty lounge,barbershop,tattoocorner en HANGAR MAGIQUE de food&beverage met Griekse souvlaki’s,JACKS BBQ GRILL -het woord zegt het zelf al-en de onvermijdelijke frietjes,hamburgers en hotdogs.De uitzinnig lijkende airbase is.

DE eyecatcher voor wie een gezellig onderonsje op een unieke setting wil beleven.

Hallelujah voor de Harmony of Partypeople.

WWW.DANCEREPUBLIK.COM 

www.facebook.com/DANCERepublik

www.instagram.com/dancerepublik1

Klik op de foto om deze te vergroten.

V.R

Ik woon in Sint-Truiden

Learn More →
%d bloggers liken dit: