Sint-Truiden by Lights & Music uitgesteld naar 5 maart.

De editie van Sint-Truiden by Lights and Music van 19 februari wordt door het aangekondigde stormweer uitgesteld naar zaterdag 5 maart. Eerder besliste waarnemend burgemeester Ingrid Kempeneers al om de editie van Sint-Truiden by Lights van vrijdagavond 18 februari af te lasten.

Het is uitstel, zeker geen afstel, laat schepen van Toerisme Nina Kvikvinia weten. Sint-Truiden by Lights and Music zal plaatsvinden op zaterdag 5 maart, het laatste weekend dat je tijdens deze wintermaanden van de sfeervolle verlichte wandelroute kan genieten. Tijdens de wandeling worden de bezoekers op verschillende locaties zoals het stadspark en de Sint-Gangulfuskerk verwend met optredens van lokale artiesten. De kleurrijke verlichte animaties vormen het origineel decor voor deze unieke beleving.

Ik woon in Sint-Truiden

Learn More →
%d bloggers liken dit: