Drugs, geld en wapens inbeslaggenomen na huiszoeking in Wellen

Op maandag 31/01/2022 in de vroege ochtend voerden onze diensten samen met de dienst hondensteun van de federale politie twee simultane huiszoekingen uit te Wellen en dit in het kader van een onderzoek inzake witwassen en drugshandel.

Tijdens de huiszoekingen werd naast dealers hoeveelheden cocaïne meer dan 26.000 euro aan cash geld aangetroffen. Tevens werden er enkele verboden wapens aangetroffen. De drugs, het geld en de wapens werden inbeslaggenomen. Een man en een vrouw, 50’ers uit Wellen, werden gearresteerd en werden na verhoor door de politie op 01/02/2022 voorgeleid bij de onderzoeksrechter te Tongeren. De vrouw kreeg voorwaarden opgelegd, de man werd aangehouden en overgebracht naar de gevangenis.

Het onderzoek wordt voortgezet.

Foto ter illustratie.

V.R

Ik woon in Sint-Truiden

Learn More →
%d bloggers liken dit: