Verbod om stadspark, Speelhofdomein en vesten te betreden.

Storm Corrie trekt vandaag over ons land. Het KMI voorspelt rukwinden die kunnen oplopen tot 90 kilometer per uur. 

De hulpverleningszone Zuid-West Limburg staat paraat om uit te rukken bij stormschade of wateroverlast. Voor hulp kan je hen contacteren op het nummer 1722 of de stormlijn bellen via 011 24 88 00. Er wordt opgeroepen om enkel 112 te bellen bij acuut gevaar of gewonden.

(lees verder onder de foto)

” Er wordt gevraagd om geen auto’s onder bomen te parkeren” Archieffoto van een vorige storm.

Als voorzorgsmaatregel voor het aangekondigde stormweer heeft burgemeester Veerle Heeren beslist om de toegang tot het stadspark, ’t Speelhof en de vesten op maandag 31 januari vanaf 10u tot nader order te sluiten.

Er wordt gevraagd om geen auto’s onder bomen te parkeren. Burgers worden ook aangeraden om de borden ‘niet betreden bij storm’ in bosrijke omgevingen te respecteren en een extra oogje in het zeil te houden voor wie kwetsbaar en hulpbehoevend is.

Archieffoto’s

V.R

Ik woon in Sint-Truiden

Learn More →
%d bloggers liken dit: