Update Luikerstraat ! Gewijzigde verkeerssituatie.

Door de breuk in de waterleiding aan het begin van de Luikerstraat / Brustem poort gisterenmiddag werd beslist om de toegang tot de Luikerstraat om te leiden. De eerste herstellingen werden gisterenavond uitgevoerd. Deze voormiddag kwam een technisch team ter plaatse. Zij stelden vast dat er door de waterinsijpeling grondverzakkingen hebben plaatsgevonden. Verder stabiliteitsonderzoek zal moeten uitgevoerd worden. Ondertussen blijft de Luikerstraat ter hoogte van het Europaplein afgesloten.

Vervoersinfo voor wie van de Tongersesteenweg komt:- Je kan rechts de Tichelrijlaan oprijden

– Of links over het Europaplein afdraaien richting Pater Damiaanhof. Via het Pater Damiaanhof, kan je rechts de Capuciennensestraat inrijden en zo de Luikerstraat bereiken. Er komt een parkeerverbod in de Capucienesenstraat en een tonnage beperking tot 7,5 ton.

Heb je een afspraak in het vaccinatiecentrum dan kan je:- Best het Pater Damiaanhof inrijden en daarna links afslaan om de parking van het vaccinatiecentrum te bereiken.

– Of gebruik maken van parking centrum (Clockempoort – Spaansebrugstraat 13, 3800 Sint-Truiden)

Samengevat:Op de splitsing aan het Cultuurcentrum De Bogaard (Pater Damiaanhof) kan je rechts naar de Luikerstraat of links naar het vaccinatiecentrum (Minderbroedersplein).

Blijf de stadskanalen volgen voor actuele informatie.

V.R

Ik woon in Sint-Truiden

Learn More →
%d bloggers liken dit: