!!! UPDATE GESTOLEN VRACHTWAGEN !!! HARTELIJK DANK VOOR JULLIE MASSALE STEUN EN HULP

Het bericht werd, van gisterenavond tot nu, maar liefst 862 keren gedeeld via Facebook (en mag nog verder gedeeld worden). Er zaten enkele nuttige tips bij de vele reacties die we mochten ontvangen 🍀❤️.

DE TRAILER (MET RECLAME VAN IMPERMO OP) WERD VANOCHTEND IN DE WOLUWENLAAN TE VILVOORDE GEVONDEN 🙏🏼. AFGEKOPPELD EN VOLLEDIG LEEG.

DE GOEDEREN EN DE WITTE RENAULT TREKKER VAN PH LOGISTICS ZIJN ECHTER NOG STEEDS SPOORLOOS 😡😰🤢. MOGEN WIJ JULLIE DAAROM VRAGEN OM OREN EN OGEN DE KOMENDE DAGEN NOG WAT OPEN TE HOUDEN? DAT ZOU ERG LIEF ZIJN …

Één persoon liet weten dat de gestolen vrachtwagen gisterenochtend in de vroegte naast hem op de autostrade reed; vlak voor het viaduct te Vilvoorde. Hij vond het bizar, want hij zag een Belgische remorque van Impermo en de contachtgegevens van onze Belgische firma op de zijkant van de cabine, maar toch hing er een Roemeense nummerplaat op (dus niet het eerder vermeldde kenteken 2 AFV 932, maar onbekende buitenlandse platen) ?! Hij moest er aanvankelijk om lachen en dacht toen ‘dat is weer een of andere gierige transporteur die werkt met goedkope werklieden uit het Oostblok’, maar pas later besefte hij wat er mogelijks aan de hand was. Nadat hij gisterenavond via Facebook op onze oproep om hulp stuitte, nam hij meteen contact met ons op. De politie werd ingelicht en onderzoekt dit verder. Maar het voorspelt wellicht geen goed nieuws 💔🙈😢.

Wij denken zo (al weten we niets zeker); de impermo trailer werd na enige tijd achtergelaten wegens te opvallend, de goederen zijn wellicht overgeheveld in een andere trailer, de obu van onze trekker werd uitgeschakeld, maar de trekker zet verder koers richting Roemenië en is mogelijks intussen ontdaan van de bestickering van PH LOGISTICS. Dat is één van de vele mogelijkheden/rampscenario’s die we ons kunnen inbeelden. Voor hetzelfde geld zijn de goederen ergens in de buurt van Vilvoorde gestockeerd en vinden we de trekker weldra ergens anders achtergelaten. We weten het niet, maar alle hulp is nog steeds enorm welkom. We geven deze info maar even mee; je weet maar nooit of het kan bijdragen tot de ontknoping van deze nachtmerrie. !!!

NOGMAALS DANK-JULLIE-WEL !!!

Ook deze post mag nog eens gedeeld worden 😘

Groeten, Pieter & Karo

V.R

Ik woon in Sint-Truiden

Learn More →
%d bloggers liken dit: