BIJKOMENDE ‘POSITIEVE’ UPDATE DIEFSTAL VRACHTWAGEN

“Nadat onze trailer vanochtend omstreeks 6 uur leeg gevonden werd aan industriezone Cargovil (Woluwelaan) te Vilvoorde, werd zopas ook onze trekker ontdekt. Deze bevindt zich in Schaarbeek.

Renault wist voormiddag de digitale tachograaf van de vermiste trekker uit te lezen via het 4G netwerk. Alzo kon deze gelokaliseerd worden. Een politie-unit ging erop af en nam onze trekker in beslag voor verder onderzoek. De vrachtwagen was ontdaan van onze nummerplaat en voorzien van een andere, en hoor nu goed, Belgische nummerplaat. Sporenonderzoek en ondervragingen volgen …

Het fijne weten we er nog niet van en het klinkt raar, maar wij zijn toch al een beetje opgelucht. Nieuwsgierig zijn we uiteraard ook (een beetje veel; want wie, wat, waarom en waar zijn de goederen naartoe?), maar de ware toedracht van deze bizarre diefstal zal een der komende uren/dagen wel blijken …

Nogmaals ontzettend bedankt voor jullie gigantische steun !!! We gaan de rust op onze sociale-media-pagina’s bij deze even laten terugkeren (want hebben onze handen de komende dagen nog goed vol met allerlei geregel en gedoe). Vanaf nu hopelijk enkel nog leuke posts in 2022.

Groetjes, Pieter & Karo

V.R

Ik woon in Sint-Truiden

Learn More →
%d bloggers liken dit: